Saya Benar-Benar Terkejut ' Perempuan Tudung Labuh Tunjuk Penumpuk, Uqasha Senrose Beri PesananPelakon yang semakin meningkat menerusi drama bersiri ‘Hero Seorang Cinderella’ tidak lekang dengan isu berkaitan dengan dirinya. Dia juga pernah digemparkan dengan isu tidak bertudung setelah 3 tahun bertudung disebabkan putus cinta.

Baru-baru ini Uqasha Senrose telah memuat naik video mengadu mengenai seorang wanita bertudung labuh menunjuk penumbuk terhadap dirinya dalam satu kejadian di sebuah stesen minyak.

Wanita bertudung labuh ajak bergaduh?
Dikecam netizen
Uqasha tidak memberi penjelasan yang panjang mengenai isu tersebut. Malah, dia menyatakan video tersebut hanya untuk berkongsi masalah dengan apa yang berlaku terhadap dirinya serta meminta agar kaum wanita menjaga adab.

Akak tudung labuh tunjuk penumbuk
Dalam video tersebut, Uqasha telah menunjukkan gaya menumbuk untuk memberitahu orang ramai perbuatan yang dilakukan oleh wanita bertudung labuh tidak beradab.
Dia juga bukan untuk memburukkan keadaan tetapi niatnya hanya berkongsi dengan netizen. Perkongsian video itu adalah untuk dijadikan pengajaran dan bukan untuk menghentam wanita tersebut.
Meminta maaf
Semenjak kejadian Uqasha merasakan ramai netizen tidak berpuas hati dengan tindakan dia. Malah dia sanggup untuk meminta maaf dengan wanita itu walaupun wanita itu juga bersalah.

Sumber : Media Hiburan

Sumber Viral Purba http://ift.tt/2uVswdk


sumber : siakapkelisa

0 Response to "Saya Benar-Benar Terkejut ' Perempuan Tudung Labuh Tunjuk Penumpuk, Uqasha Senrose Beri Pesanan"

Post a Comment