Header Ads

 • Breaking News

  ‘ARWAH SUAMI PULANG RATAH ISTERI SETIAP MALAM SELAMA SETAHUN…LAYANAN ARWAH YANG MEMU@SKAN DAN AMAT LUAR BIASA BUAT SAYA TERTUNGGU-TUNGGU SETIAP MALAM…’

  Seorang isteri terkejut apabila suaminya yang telah di kebumikan seminggu lalu pulang kerumah menagih seks darinya. Wanita yang berusia awal 40an itu tergamam apabila terdengar suara suaminya mengetuk pintu pada waktu tengah malam.

  Apabila dibuka pintu wanita itu mendapati lelaki yang tercengat di hadapanya ialah suaminya sendiri dan dia terpaksa membenarkannya masuk, semenjak dari pada itu lelaki jelmaan suaminya itu selalu datang melakukan hubungan seks dengannya.

  “Saya tidak dapat berbuat apa-apa saya seolah oleh terpaku, saya menuruti apa saja kemahuannya,” katanya.

  Oleh kerana layanan yang memuaskan dan amat luarbiasa dia sentiasa menunggu jelmaan itu setiap malam. Hubungan itu berlangsung hampir setahun, sehinggalah pada suatu hari ketika kedengaran azan subuh dia di kejutkan dari dunia khayalan.

  Setelah membuat rawatan perubatan islam dia mendapati jelmaan suaminya itu ialah hantu raya peliharaan suaminya.

  [ Artikel Trending di Bawah ]

  ‘Mu tibai belakang, aku tibai depan’ – Isteri kantoikan suami dan rakannya plan buat maksiat

  Sudah berkahwin dan dikurniakan dua cahaya mata, namun lelaki ini tidak pernah puas dengan nafsu seksnya yang membuak-buak, membuatkan isterinya makan hati. Banyak kali meluahkan perasaan di laman Kisah Rumah Tangga, namun kali ini si isteri nekad mendedahkan perbuatan jijik suaminya.

  ASSALAMUALAIKUM SEMUA. Alangkah sebaknya dada di kala menulis coretan ini. Allah sangat menyayangi saya kerana terlalu banyak ujian yang saya tempuhi sepanjang berumahtangga. Banyak sudah coretan saya di Kisah Rumah Tangga ini adalah sekadar untuk meluahkan rasa dan tambahan saya tiada tempat untuk mengadu.

  Saya rasa, mungkin ini kali terakhir saya menulis coretan di sini sebab saya betul-betul sudah nekad untuk mengubah hidup saya dan tidak akan meletakkan apa-apa harapan dan perasaan pada suami saya lagi. Allah itu Maha Mengetahui segalanya.

  Akhirnya saya dapat juga membuka handphone suami yang terkunci dengan password. Ya, saya tahu berdosa tetapi saya tahu bahawa saya ditipu dan diperbodohkan selama ini. Memang saya isteri yang banyak kekurangan, yang tidak lari dari membuat kesilapan tetapi siapa awak wahai suami yang terus menerus menghukum saya?

  Allah tidak pernah tidur. Dalam keperitan hati saya dengan menyayangi awak dan menerima kekurangan awak, saya tidak pernah merungut. Saya bantu awak dalam segala hal, saya berkorban dari pulang ke kampung sendiri sebab awak tidak selesa balik ke kampung saya. Saya korbankan kebahagiaan awak dengan keluarga awak sebab awak seorang family-man. Awak dulukan kawan-kawan awak.

  Saya tahan dengan semua itu, saya bersabar dengan semua itu sebab saya sedar diri saya seperti yang awak katakan di mana awak mengutip saya, mencuci saya bersih-bersih. Demi Allah saya menyesal kenal dengan awak. Saya tak sangka rupanya suami saya memang seorang kaki perempuan sejak dia bujang sampai sudah berkahwin dengan saya pun masih melakukannya.

  Banyak mesej di antara dia dengan isteri orang, janda, yang baru dikenali di Beetalk, WeChat bagai. Minta gambar, cakap benda lucah, ada benda lucah, bersembang dengan kawan lelaki tentang perempaun itu ini. Jijik saya baca semua itu dan sekarang kepercayaan saya terhadap dia musnah 100%

  Yang isteri orang ada anak dan suami, boleh rindu ex student (merangkap ex boyfriend dia) iaitu suami saya. Suami saya merahsiakan perkahwinan kami dan semua ingat suami saya masih belum berkahwin. Mungkin kerana mahu menjaga hati suami, saya tetap melayan apa saja kata-kata ex girlfriendnya (ex lecturer) itu.

  Demi Allah saya sudah benar-benar berputus asa. Biar Allah saja yang membalas perbuatan suami saya dan saya harap dia berubah. Perceraian bukan jalannya, cuma saya nekad untuk tidak meletakkan apa-apa harapan, tidak terlalu kasih kepadanya. Saya hanya menjalankan tanggungjawab saya kerana Allah.

  Alhamdulillah. Saya tiada anak (suami tak mahu anak dari rahim saya, mungkin saya bukan keturunan yang baik-baik), saya ada kerja yang baik, ada kereta, ada duit, ada rupa (maaf, bukan puji diri sendiri tetapi mungkin orang akan kata cantikkan diri untuk pikat suami).

  Alhamdulillah saya ada keluarga yang memahami saya. Keluar mertua tidak pernah nampak apa perangai hitam anak mereka sebab suami memang sangat baik dengan keluarganya. Bila bergaduh misalnya di kampung suami, dia akan menjerit sekuat-kuatnya agar satu keluarga dengar. Saya malu, saya benar-benar malu dan nampak saya yang terlalu bersalah. Bila saya suruh cakap baik-baik, jika dia mahu isteri yang seperti dia mahukan, lepaskan saya dengan cara baik. Tetapi dia mengamuk.

  Sekarang saya akan buat hal saya, takkan masuk campur hal dia. Cuma saya akan jalankan tanggungjawab saya kerana Allah. Saya benar-benar serik.

  Credit:mynewshub

  [ Artikel Berkaitan di Bawah ]

  [VIDEO] Seorang Lelaki Mabuk Cuba Selfie Dengan Seekor Gajah Liar. Namun Apa Yang Terjadi Selepas Tu Buat Ramai Menggelupur!!


  Gajah menjadi salah satu haiwan terbesar di darat, dengan tenaga yang besar. Jadi jangan terkejut, jika kita harus mengelakkan melihat gajah terutama di alam liar, kerana mereka boleh membunuh anda dengan serta-merta. Salah seorang lelaki miskin ini, yang terbunuh mati-matian oleh seekor gajah liar, selepas dia cuba berpose untuk mengambil gambar selfie bersama-sama dengan binatang besar. Sebelum ini, seorang lelaki bernama Ashok Bharti, dilaporkan telah minum minuman keras, sebelum mendekati gajah tunggal berhampiran kampungnya. Dan peristiwa yang dahsyat ini dirakam oleh telefon kamera.

  Kejadian yang berlaku di Kuanrmunda, negeri timur India Odisha menunjukkan bagaimana lelaki nahas dipijak oleh seekor gajah liar. Kejadian itu difilemkan oleh penonton dari jarak yang selamat, dan melihat Bharti tersandung ketika dia cuba melepaskan diri dari gajah selepas mengambil gambar sel.Gajah kemudiannya mengatasinya dari Rourkela, Odisha, cedera parah.

  Ambulans dipanggil ke tempat kejadian, tetapi Bharti meninggal dalam perjalanan ke hospital. Kejadian itu berlaku pada pagi Sabtu, 2 September, apabila para rangers cuba menyelamatkan gajah yang telah dipisahkan dari kumpulan itu. Philip Sahu, penolong konservator hutan, berkata: “Pegawai hutan cuba mengejar gajah itu kembali ke kawanan apabila Bharti datang terlalu dekat dengan haiwan itu untuk mengambil selfie.”

  Sejak Julai tahun ini, sekumpulan gajah yang datang ke kampung-kampung berhampiran Rourkela semakin meningkat, dan telah membunuh sekurang-kurangnya tiga orang termasuk seorang wanita dan anaknya.

     Sumber Ceritera Chenta http://ift.tt/2wu8fNN

  No comments

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728