Header Ads

 • Breaking News

  Belakon Pegang Tangan Tak Nak, Tapi Tunjuk T*tek – Michael Ang Sindir Fathia Latiff..?

  Pengarah Michael Ang sememangnya terkenal dengan mulut lepas setiap kali menyuarakan pendapatnya di laman sosial lebih-lebih lagi isu berkaitan dengan industri seni tanah air. Baru-baru ini, Michael turut memberi pandangan terhadap video menari seorang yang mirip Fathia Latiff.

  “Aku ni taklah baik mana tapi aku taklah rasa aku ni bodoh sangat nak menari menayang tetekk aku, walaupun tetek aku cantik. Tak faham aku. Lepas tu berlakon tak nak pegang tangan. Lepas tu buat video tunjuk tetek, gila ke apa dia orang ni semua?”

  “Tak tahulah. Kalau betul Fathia Latiff yang bergelek itu, memang bodohlah Fatha Latiff tu. Dah tak ada kerja lain, ke? Nampak sangat dia tak ada kerja lain kalau dia buat video tu. Memang banganglah,” jelasnya dalam sesi Live di Instagram.

  Baru-baru ini, Fathia turut live di Instagram memohon maaf selain menjelaskan bahawa dia sendiri sedang berusaha berubah ke arah yang lebih baik. Mungkin kena tunggu 2 hingga 3 bulan untuk membuatkan isu ini berlalu pergi.

  Selepas dua buah video tersebar di internet, Fathia Latiff akhirnya bersuara memberikan kenyataan terhadap kontroversi yang melanda dirinya dalam tempoh 48 jam ini.

  Video kedua dirakam peminat menerusi aplikasi BIGO Live ada menunjukkan yang wanita dalam video itu mengakui yang dirinya sebagai Fathia Latiff sebelum rakannnya Natasha Elyzza terus beremosi memarahi peminat.

  “Saya pakai tudung kerana Tuhan dan saya buat semua ini pun kerana Tuhan. Saya sebagai seorang ikon, menjadi satu tanggungjawab besar untuk menjadi ikutan orang”

  “Tolong maafkan saya dan tolong jangan fitnah saya lagi, saya masih belajar untuk menjadi seorang yang lebih baik,” ujar Fathia Latiff.

  Dalam sesi live di Instagram yang berlangsung kurang 10 minit itu, Fathia Latiff pada awalnya bertanya kepada peminat sama ada mereka betul betul percaya itu dirinya dalam video yang tersebar.

  “Have you seen the videos — do you guys really think it’s me? Really?” ujar pelakon itu membuka bicara.

  Namun pelakon itu tidak menafikan atau mengiyakan status wanita dalam video itu sebagai dirinya.

  Sumber : ROTIKAYA  Sumber Ceritera Chenta http://ift.tt/2heLKC7

  No comments

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728