Header Ads

 • Breaking News

  Isteri Berang Suami Mati Pucuk, Bertindak Sapu Minyak Panas Di Kemaluan Suami.


  Isteri Berang Suami Mati Pucuk, Bertindak Sapu Minyak Panas Di Kemaluan Suami.


  Di Medan, Indonesia, seorang lelaki telah dikejarkan ke hospital apabila kemaluannya disapu dengan minyak panas ( balm) oleh isterinya. 

  Menurut itu lagi, lelaki yang hanya ingin dikenali sebagai Daud itu memberitahu isterinya yang tidak pernah merasa puas di ranjang menyebabkan dirinya diperlakukan sedemikian rupa.

   Pasangan yang baru sahaja berkahwin selama setahun ini mengalami mula menghadapi masalah apabila Daud disahkan mati pucuk. Hal ini menyebabkan isterinya itu berasa sangat kecewa. 

  Marah kerana kepuasannya tidak dapat dipenuhi oleh Daud, si isteri bertindak menyapukan minyak angin (balm) atau minyak panas pada bahagian sulit suaminya ketika Daud sedang tidur. 

  Menurut lelaki berusia 35 tahun itu, dia sudah berusaha untuk menyembuhkan penyakit yang dialaminya sejak lima bulan lalu tetapi masih belum menemui jalan penyelesaian. Si isteri pula telah mengugut cerai kerana kepuasannya tidak dipenuhi. 

  Lebih mengejutkan lagi, si isteri juga pernah memukul suaminya dengan batang penyapu dan menyebabkan kepala Daud cedera. Suspek kini sudah ditahan reman oleh pihak polis Medan Tembung. 

  Menurut suspek, perkahwinan mereka dirancang oleh kedua-dua orang tuanya. Kesimpulannya, terimalah suami anda seadanya, hormatilah dia sebagai pemimpin keluarga. andai ada kekurangan berbincanglah dengan cara yang baik. 

  Sekiranya terlalu mengikutkn nafsu sarakah dan hasutan syaitan, perkara buruk dan memalukan akan berlaku. 

   Sumber Katak Pisang

  No comments

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728