Header Ads

 • Breaking News

  Selepas Melahirkan Anak, Dia Pengsan Selama 2 Jam. Sebaik Dia Sedar, Terus Minta Cerai Dari Suaminya!!

  Wanita ini bernama Ellen telah berkahwin selama 2 tahun, dan baru melahirkan anak pertamanya. Ketika masih dalam perawatan, dia meminta perceraian kepada suaminya, mendengar kandungan curhatannya di telepon, benar-benar membuat hati sedih …

  Rupa-rupanya, ketika Ellen melahirkan anaknya, setelah menahan kesakitan selama lebih dari satu hari di rumah sakit, dia baru saja masuk ke ruang penyampaian. Dan di dalam bilik penghantaran, dia terpaksa bertarung, mengulangi dan mengulangi sehingga dua jam, dan dengan melahirkan melahirkan anaknya. Kerana kepala bayi cukup besar, dan Ellen terlalu bertenaga untuk menolaknya, bahagian bawah Ellen terputus dengan cukup dan membawa penayangan serius.

  Rip menjahit beberapa jahitan, dan tanpa anestetik, dia mengalami kesakitan yang teruk. Nyeri ditahan, sakit semasa bersalin, sakit dari air mata, dan sakit akibat jahitan. Ellen hampir mati kerana ini.

  Tapi untungnya dia berjaya melewatinya. Selepas meninggalkan bilik persalinan, dia melihat hanya suaminya sahaja menunggu dia di bilik pesakit, memegang bayi itu.

  Sebenarnya, ketika dia berada di hospital bersalin, keluarga suami, sekitar 7-8 orang juga datang. Dan ketika Ellen sakit dalam bilik penyampaian, mereka semua bercakap dan bergurau di bilik pesakit. Setelah Ellen selesai melahirkan, dan setelah melihat bayinya, tanpa menunggu Ellen pergi, mereka satu demi satu meninggalkan rumah sakit dengan alasan yang lelah dan ingin berehat, hanya meninggalkan suaminya sendiri.

  Ellen juga mengabaikannya, di dalam hatinya dia berfikir, kepentingan perhatian suami cukup, orang lain membiarkannya.

  Sehingga petang, undang-undang mertua Ellen datang dengan makanan, Ellen menyangka mereka datang pada petang untuk menjaga cucu mereka, tetapi sebelum Ellen menamatkan makanannya, mereka pulang ke rumah.

  Pada waktu malam, selepas suami Ellen selesai menyusukan bayi, dia tidur di atas katil pesakit yang kosong. Dia tidur dengan sangat nyenyak, sehingga ketika malam anaknya menangis kerana tidur basah, Ellen tidak dapat membangkitkannya. Pada mulanya dia menyesali suaminya, kerana mungkin sepanjang hari tidak tidur, dia tidak membangkitkannya lagi, dan perlahan-lahan membersihkan keningnya.

  Selepas meletakkan anak tidur, ia adalah giliran Ellen untuk kencing. Dokter pernah memberitahu dia supaya tidak menahan kencingnya, apabila dia mahu kencing pergi ke tandas, dan terpaksa disertai oleh orang lain, kerana dia berdarah, bimbang dia mungkin akan ketawa.

  Ellen kembali memanggil suaminya, tetapi suaminya tidak bangun. Dia memutuskan untuk pergi ke tandas sendiri, kerana dia fikir dia telah berbaring untuk masa yang lama, ia sepatutnya betul.

  Kerana dia dijahit, dia hanya boleh mengecut sementara separuh berjongkok. Apabila selesai pissing dan mahu menaikkan seluar, matanya tiba-tiba tiba-tiba gelap dan tidak sedarkan diri.

  Selepas kebangkitan, dia merasakan seluruh tubuhnya sangat sakit, dan dia masih dalam tandas. Di dalam bilik pesakit, kanak-kanak itu tidak berhenti menangis. Dia mahu memegangnya dan menghiburkannya, tetapi untuk berdiri sendiri dia tidak dapat.

  Apabila salah seorang biarawati melepaskan biliknya dan mendengar bayi menangis, dia memasuki dan melihat Ellen terjatuh di tandas, jururawat segera membantunya berdiri, dan dengan suara keras memanggil suaminya untuk bangun. Setelah dipanggil berkali-kali, suaminya bangun bertanya apa yang berlaku.

  Selepas kedua-dua mereka membantu Ellen masuk ke tilam, jururawatnya menyalahkan suaminya dan berkata, “Apa yang kamu lakukan? Kenapa kamu tidur walaupun sampai isterimu pengsan di bilik mandi yang tidak kamu kenal? Anakmu menangis sangat keras dan panjang, tidak bangun, bagaimana jika berlaku kepada mereka? “

  Para biarawati mendengar menyalahkan suaminya, Ellen yang lemah ini tidak boleh mengambil satu hukuman.

  Kerana pengsan di tandas selama dua jam, Ellen segera mengalami demam yang tinggi. Mujurlah, ia masih di hospital. Jika tidak, mungkin hidupnya tidak dapat membantu. Ellen berada di hospital selama hampir 10 hari. Suaminya, walaupun pada mulanya agak prihatin dan prihatin, tetapi selepas 3 hari keluar dari hospital, setiap malam dia langsung tertidur seperti biasa.

  Mendengar tangisan Ellen, saya sangat sedih, hanya mempunyai seorang anak dan pengsan di bilik mandi selama dua jam tanpa sesiapa yang menyedari, benar-benar boleh mengambil nyawanya. Sekiranya saya ada, saya tidak dapat hidup bersama lagi.

  Disunting:kisahbenar.co

  ………………………………………….. ………..

  kuat> Sekiranya cuba mendaftarkan perkahwinan, tetapi siapa yang menganggap ini pasangan ‘kiddy’ sebenarnya ….

  Kemudahan teknologi kini membolehkan pelbagai maklumat untuk diakses dengan mudah dan mudah. Tiada apa yang mustahil, apa yang anda mahu semua boleh didapati di internet. Jangan beritahu perkataan, pasangan juga boleh didapati di internet!

  Melihat gambar kedua-dua lelaki ini pasti terkejut dengan ibu bapa itu. Mereka yang kelihatan hanya sedozen tahun ini dilihat memeluk sama rapat dengan pasangan dewasa.

   

  Bagi mereka yang tidak tahu pasti akan melihat tindakan mereka, tetapi mereka sebenarnya pasangan yang sah!

  Tiada siapa yang boleh menafikan bahawa mereka kelihatan seperti kanak-kanak. Dengan komik fizikal sesiapa pun akan tertipu dengan pemikiran mereka masih di sekolah! Tetapi siapa sangka yang masing-masing mempunyai umur 22 dan 20 tahun sebenarnya.

  Pasangan itu juga mendapat lesen perkahwinan mereka. Tetapi ia tidak mudah untuk mendapatkannya.

   

  Bagaimana mungkin dengan orang-orang fizik seperti kanak-kanak yang akan membenarkan perkahwinan mereka? Walau bagaimanapun, ternyata pasangan yang kelihatan seperti hamba lelaki ini sudah mendapat sijil perkahwinan.

   

  Bagaimana mereka berjaya? Apa sebenarnya yang terpakai?

  Sebenarnya mereka hampir diusir oleh pegawai penjawat awam apabila mereka mengatakan bahawa mereka mahu mendaftarkan perkahwinan mereka.

  Walau bagaimanapun, sebaik sahaja mereka mengeluarkan kad pengenalan mereka, pekerja itu terus membantu menyusun pendaftaran perkahwinan mereka.

  Setelah dilampirkan bersama-sama dengan dokumen yang diminta seperti kad pengenalan, sijil kelahiran, pekerja kemudian menafikan setem rasmi yang mengesahkan bahawa mereka adalah suami dan isteri yang sah.

  Sesungguhnya seseorang masih tidak percaya pada kejadian ini. Kenapa mereka kelihatan seperti kanak-kanak walaupun berumur dekad.

  Mereka sebenarnya mempunyai sindrom dwarfisme (gangguan pertumbuhan yang disebabkan oleh gangguan dalam fungsi hormon pertumbuhan), menyebabkan mereka kelihatan seperti kanak-kanak. Walaupun mereka fizikal seperti kanak-kanak tetapi minda mereka lebih matang.

  Dengan ketinggian isterinya hanya 130 cm dan berat kurang dari 30 kg, dia mendapati bahawa dia bertemu dengan suaminya yang sama seperti dia dalam program TV. Tidak lama selepas itu mereka mula bercinta dan akhirnya menjadi suami dan isteri.

  Mereka juga memberitahu mereka bahawa mereka sering dilihat oleh orang ramai, tetapi mereka tidak peduli, yang penting kepada mereka.

  Biarkan apa kata orang, selagi kita gembira dengan cara kita. Setiap orang berhak mendapat kebahagiaan yang diimpikan!

  Sumber: Erabaru

   

  ____________________________________

   

  [Artikal KECOHSANGAT Lagi DiBawah]

  Wanita itu terkunci di dalam Lubang. Sekiranya Mahu Ingin Membantu, Mereka Terkejut Sebenarnya Wanita Ini …

  Pada suatu hari, terdapat seorang netizen ketika menghadiri perbualan saudara saudaranya, dia mendengar bahawa di sekeliling kawasan mereka ada seorang wanita yang telah diangkut dalam sangkar untuk beberapa waktu, tetapi tidak sibuk melihatnya secara peribadi. Dengan mengerikan, dia mencari wanita ini untuk bercakap, dan ternyata dia benar-benar menemuinya!

  Dia sangat terkejut dengan apa yang dilihatnya … Seorang wanita berambut panjang, terkurung di penjara bawah tanah, hanya dengan kepalanya naik. Ketika mereka menatap satu sama lain, wanita yang terkunci segera menjerit, “tolonglah aku! Bantu aku!” .. Keadaan di mana dia ditahan sangat sedih, jadi tidak ada layang-layang untuk manusia!

  Di atas kepala wanita ini, ada batang logam yang menutupi ruang bawah tanah, selain dua batu besar di atasnya! Dia segera berlari mencari abang saudaranya, untuk membebaskan wanita … Tetapi semua orang hanya berkata, “jangan pernah membeaskannya!”

  Nampaknya wanita ini mempunyai penyakit mental, dia dikurung ibu ibunya. Tetapi kerana dia tidak mempunyai hati, dia masih menceritakannya kepada dasar itu. Wanita ini kini berusia 45 tahun, menderita penyakit mental, jika sakit berulang, dia akan membuang benda di sekelilingnya, seperti memusnahkan kaca rumah jiran, atau mengelilingi kereta api. Ibu ayahnya tidak dapat berbuat apa-apa tetapi menguncinya!

  Terakhir, wanita ini dibawa ke hospital mental untuk rawatan. Dan kedua ibu bapa kini menjadi subjek perbualan di sekeliling orang.

  Apakah pendapat anda mengenai langkah-langkah yang diambil oleh ibu bapa?  Sumber Nukilan Cerita Kita

  No comments

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728